GOOGLE ANALYTICS

Google Analytics door Online Marketing Bureau

Google Analytics is de tool van Google om te zien hoe bezoekers zich op uw website bewegen. Hieruit is dus ook af te leiden op welke pagina’s uw bezoekers weg gaan van uw website. Met deze informatie kan uw website dus geoptimaliseerd worden voor uw bezoekers. Echter is de informatie uit Google Analytics zeer uitgebreid, waardoor het lastig is te bepalen welke informatie voor uw website relevant is. Wij kunnen u helpen met het inrichten van uw Google Analytics account.

google analytics pagina

De weg naar conversie

Wij geven u inzicht in uw klanten. Wij doen onderzoek, vergelijken de klanten en zien de aankoopbeslissingen. Zo meten wij ook welke tijd en waarvandaan de meeste conversie komt. Hiervan stellen wij een duidelijk rapport op dat u gemakkelijk kan zien wat de online activiteiten van uw bedrijf zijn.

Om alles te meten maken wij gebruik van multi-channel trechters in Google Analytics. Hierdoor zien wij de verschillende interacties van digitale media en zien hoe deze kanalen samenwerken om uw conversie te verhogen.

Door in de Google Analytics van uw website te kijken krijgen wij na 30 dagen vijf trechterrapporten. Hierdoor kunnen wij bijvoorbeeld concluderen wanneer verschillende kanalen invloed hebben op uw conversies en hoe lang het pad was van landingspagina tot aan conversie.

Inrichten van uw Google Analytics

Wij hebben professionals in dienst om uw Google Analytics account zo in te richten dat er op de juiste aspecten gemeten wordt. Aansluitend aan uw behoeften sturen wij u een maandelijks rapport met alle informatie dat voor u belangrijk is. Wij maken uw rapportage op maat. Hierin kan u onder andere lezen over uw bezoekers, klanten, doelen en mogelijkheden. Hierdoor heeft u in een oog opslag inzicht in de prestaties van uw websites en hoeveel klanten bijvoorbeeld via Google Adwords binnen komen. Als u al gebruik maakt van Google Analytics, maar hier meer uit wilt halen dan kan u natuurlijk ook terecht bij Online Marketing Bureau.

WILT U MET ONS AAN DE SLAG?

Contact

Start typing and press Enter to search