RESPONSIVE WEBDESIGN

Webdesign door Online Marketing Bureau

Wij begrijpen dat een mooie en strakke website het visitekaartje is van uw bedrijf. Online Marketing Bureau kan daarom voor uw bedrijf de website optimaal maken voor conversie en zo opstellen dat de website gemakkelijk gevonden kan worden in Google.

websites webdesign pagina

Optimaal voor conversie

Door uw website te optimaliseren zal uw conversie verhogen. Allereerst zorgen wij dat de juiste doelgroep aangesproken wordt. Wij passen uw landingspagina’s dan ook zo aan dat elke potentiele klant geneigd is om verder te klikken op uw website.

Daarnaast zorgen wij dat de USP’s duidelijk zichtbaar zijn op uw website, waardoor u zich kan onderscheiden van uw concurrenten. Het is fijn om deze in beeld te hebben omdat u deze ook meteen in de highlight extensies van Google Adwords kan zetten.

Online Marketing Bureau zorgt ervoor dat alle content aangepast is zodat het tot meer conversie leidt en optimaal is voor zoekmachines. De content maken wij ook op maat voor het soort pagina. Het is bijvoorbeeld niet slim om op de homepage van uw website een enorm stuk tekst te zetten, want dit schrikt potentiële klanten af. Een foto zegt meer dan duizend woorden en maakt ook dat klanten die een afbeelding als eerste zien, sneller geneigd zijn om verder te kijken op uw website.

Naast goede content is het belangrijk dat uw website goed oogt voor uw klanten. Wij ontwerpen websites die aansluiten bij het imago en de identiteit van uw bedrijf. Wij maken hiervoor vaak gebruik van WordPress websites, omdat deze over het algemeen zeer hoog scoren in de zoekresultaten van Google.

Online Marketing Bureau maakt uw propositie duidelijk voor de klant en zorgt dat potentiële klanten over de streep getrokken kunnen worden. Hiervoor is overtuigingskracht nodig. Wij hebben hier gespecialiseerde tekstschrijvers voor in dienst.

Scoor hoog in Google

Als Online Marketing Bureau een website voor u maakt, dan zorgen wij dat de belangrijkste zoekwoorden voor uw bedrijf in beeld zijn gebracht. Deze zoekwoorden laten wij vaker voorkomen op uw website, zodat u hier beter op gevonden kan worden.

Met de juiste bestemmings-URL, paginatitels, headers en korte pakkende alinea’s maken wij het voor Google makkelijk om gevonden te worden, waardoor uw website hoger scoort in de zoekresultaten.

Verder zijn SEO geoptimaliseerde ‘metatag decriptions’ nodig om uw website gemakkelijk vindbaar te maken. Deze ‘metatag decriptions’ worden ook direct weergegeven in de zoekresultaten van Google, waardoor het doorklik percentage zeer hoog is.

WILT U MET ONS AAN DE SLAG?

Contact

Start typing and press Enter to search