OVER ONS

OVER ONS

Uw naam

Uw email

Onderwerp

Uw bericht

Waarom Online Marketing Bureau?

Het is lastig een keuze te maken tussen veel verschillende online marketing bureaus. Wij willen u graag helpen een keuze te maken.

Wij hebben ervaring

Met meer dan 5 jaar ervaring binnen de online marketing wereld weten wij als geen ander wat wel en wat niet werkt. Met bergen aan ervaring in deze industrie en onze technische expertise leveren wij resultaat.

Teamwork

Wij zijn een klein, bewegelijk, creatief en ervaren team die met passie aan elk project werken. Wij vinden ons werk enorm leuk, daarom werken wij met veel enthousiasme aan uw opdrachten. Wij willen graag trots zijn op alles dat wij online neerzetten. Het is onze reputatie die op het spel staat en die willen wij behouden.

Creativiteit

Wij weten hoe belangrijk de rol van het ontwerp is in het succes of falen van een website. Daarom zorgen wij ervoor om met nieuwe en zeer aantrekkelijke ontwerpen te komen die niet alleen het vertrouwen zal winnen van uw bezoekers, maar ook uw website te onderscheid van de rest.

Eerlijke prijs

Bij ons krijgt u een eerlijke prijs voor de online werkzaamheden die wij voor u verricht hebben. Wij hebben een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, neem daarom snel contact op voor een offerte.

Luisteren

Wij luisteren, bespreken en adviseren. Dit klinkt vanzelfsprekend, maar wij willen graag uw ideeën, plannen en doelstellingen van uw bedrijf horen. Wij selecteren vervolgens de beste oplossing voor uw bedrijfsprobleem. Geen enkel project is hetzelfde, daarom zullen wij voor elk project een aangepaste oplossing zoeken.

Ondersteuning

Wij hechten waarde aan langdurige relaties en niet meteen afscheid te nemen bij een voltooid project. De technologie van vandaag maakt communicatie eenvoudig, dus u kunt ons altijd via telefoon, e-mail of whatsapp bereiken.

ONS KANTOOR

Gecertificeerd Google Adwords Partner

Online Marketing Bureau is gecertificeerd Google Adwords partner. Voor het behalen van een Google Adwords certificaat moet het bedrijf een strenge toets afleggen. Hierdoor weten wij precies hoe wij uw campagnes kunnen optimaliseren voor conversie.

Resultaat gericht werken

Bij Online Marketing Bureau staat resultaatgericht werken centraal. Wij zorgen dat er een duidelijke planning gemaakt wordt, zodat u als klant weet waar u aan toe bent. Wij stellen graag concrete doelen waar wij naar toe kunnen werken.

Transparant

Transparantie is een belangrijke kernwaarde van Online Marketing Bureau. Wij overleggen graag al uw wensen en behoeften, zodat wij online marketing op maat kunnen aanbieden.

Betaalbaar

Wij vinden het belangrijk dat Online Marketing betaalbaar blijft. Daarom zullen wij u altijd een eerlijke prijs aanbieden voor de diensten die wij leveren. Doordat wij ons steeds met de concurrentie vergelijken, betaald u nooit te veel.

WILT U MET ONS AAN DE SLAG?

 • Robin Sluijter
  Robin Sluijter CEO
  • Marcel Sluijter
   Marcel Sluijter CFO
   • Reijer van Rijsbergen
    Reijer van Rijsbergen Webdesign
    • Stefan van der Meer
     Stefan van der Meer Linkbuilding
     • Jaynie Jannink
      Jaynie Jannink Linkbuilding
      • Delano Buijsman
       Delano Buijsman Programmeren
       • Mike Darmanin
        Mike Darmanin Wordpress
        • Steffan Amende
         Steffan Amende Google Adwords
         • Remy Boekhout van Solinge
          Remy Boekhout van Solinge Webdesign
          • Jeffrey Kool
           Jeffrey Kool Webdesign
           • Jeffrey Kuiper
            Jeffrey Kuiper Webdesign

            WILT U MET ONS AAN DE SLAG?

            Contact

            Start typing and press Enter to search