WORKSHOPS

Workshop Google Adwords

Online Marketing Bureau geeft workshops Google Adwords in alle soorten en maten. Wilt u zelf meer leren over Google Adwords of wilt u uw personeel een workshop aan bieden? Online Marketing Bureau heeft zeer ervaren professionals die een leerzame workshop kunnen samenstellen.

Bij ons kunt u terecht als marketing medewerker, zzp-er of ondernemer die zelf zijn Adwords in de hand wilt hebben.

Workshop Website Optimalisatie

Bij de workshop website optimalisatie van Online Marketing Bureau zorgen wij dat de workshop aangepast is aan het niveau dat u nu beheerst. Wij kunnen u niet alleen de beginselen maar ook de vergevorderde activiteiten van website optimalisatie bij brengen. Wilt u meer weten over SEO of juist meer over de content op uw website? Bij Online Marketing Bureau bent u bij het juiste adres.

Workshop Google Analytics

Google Analytics is het programma van Google waarmee u bijna alles kan meten van de bezoekers op uw website. Wij zeggen altijd meten is weten, vandaar dat wij u graag in een workshop leren hoe dit programma werkt en hoe u hier optimaal gebruik van kan maken.

Wij leren hoe u inzicht krijgt in het pad wat uw klant loopt. Van de eerste keer klikken tot aan de conversie.

Workshop Social Media Marketing

Ziet u altijd andere bedrijven of particulieren die zeer actief en populair zijn op social media, maar wilt u dit zelf ook? Wij leren u graag hoe u optimaal gebruik kan maken van social media voor u of uw bedrijf.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Contact

Start typing and press Enter to search