WORKSHOP GOOGLE ADWORDS

Workshop Google Adwords door Online Marketing Bureau

Google Adwords is het online programma van Google om betaalde advertenties in de zoekresultaten van Google te zetten. Door middel van betaalde advertenties betaald u per klik en zal u meer klanten op uw website krijgen. Google Adwords is de beste vorm van marketing op dit moment, omdat hierdoor de klantvraag het best beantwoordt wordt.

Wat leert u bij een workshop Google Adwords?

Bij een workshop Google Adwords leren wij u alle ‘ins’ en ‘outs’ van Google Adwords. Zo leren wij u hoe u het beste kan scoren in de betaalde advertenties en hoe u het budget zo slim mogelijk kan inzetten. Daarnaast horen wij ook graag van u of er onderwerpen zijn waar u extra tijd aan wilt besteden.

Scoren in de betaalde advertenties

Wij kunnen u met een workshop Google Adwords precies leren hoe uw website echt zal gaan scoren. Het advertentiesysteem van Google is zo opgebouwd dat u een bod moet doen op de advertentieruimtes in de zoekresultaten. Daarnaast kijkt Google naar de kwaliteit van de website. Dit bij elkaar opgeteld bepaald uw uiteindelijke plaats in de zoekresultaten. Door de kwaliteit score te verhogen gaat u dus minder betalen voor de advertentie. Wij kunnen u precies uitleggen wat u moet doen om de kwaliteit score te verhogen.

Praktijkgerichte workshop Google Adwords

Alle workshops van Online Marketing Bureau zijn praktijkgericht. Alles wat u van ons leert kan u dan ook meteen toepassen op uw eigen website. De workshop Google Adwords maken wij geheel op maat, waardoor deze voor iedereen toegankelijk is. Ook als u specifieke onderdelen van Google Adwords wilt leren dan horen wij dat graag.

WILT U MET ONS AAN DE SLAG?

Contact

Start typing and press Enter to search