.

ONLINE DIENSTEN

Webdesign

Uw website is het visitekaartje van het bedrijf. Wij zorgen er daarom voor dat de website aansluit bij de identiteit en imago van uw bedrijf. Daarbij optimaliseren wij uw website voor zoekmachines en conversie.

Google Adwords

Met Google Adwords zorgen wij ervoor dat u altijd optimale advertenties heeft. Hierdoor wordt u gevonden op de belangrijkste zoekwoorden voor uw bedrijf, waardoor u meer potentiële klanten op uw website krijgt. Betaal per klik en target lokaal of regionaal.

Conversie Optimalisatie

De eerste stap van conversie optimalisatie is het in kaart brengen van de doelgroep. Wij zorgen dat de USP’s duidelijk zichtbaar zijn op de website, de propositie is helder omschreven is en de content overtuigingskracht heeft.

Website Optimalisatie

Om uw website optimaal te maken voor maximaal verkeer of maximale conversie zorgen wij ervoor dat uw content optimaal is, dat klanten gemakkelijk door uw site navigeren en gestimuleerd worden om een aankoop te doen. Daarbij is een aantrekkelijk design ook zeer belangrijk.

Linkbuilding

Door linkbuilding toe te passen zorgen wij ervoor dat er veel kwalitatief hoge websites naar uw website linken, waardoor uw website veel hoger in de zoekresultaten komt te staan op de zoekwoorden die voor uw bedrijf relevant zijn.

Google Analytics

Wij maken overzichtelijke en heldere rapporten, zodat u erachter komt welk pad leid tot conversie. Krijg een uitgebreid onderzoek over uw klanten en metingen van conversie door gebruik van social media.

Social Media Marketing

Tijdens Social Media Marketing projecten wordt er gestreefd naar inhoudelijke posts die de aandacht trekken en lezers aanmoedigen om te delen met hun sociale netwerken. Deze vorm van marketing resulteert in een verdiende plaats in social media en is vaak waardevoller dan betaalde media.

Email Marketing

E-mail marketing is direct marketing met een commerciële boodschap aan een groep mensen. In de brede zin, elke E-mail naar een potentiële of huidige klant kan worden beschouwd als E-mail marketing. E-mail Marketing is er om advertenties te sturen, vragen te stellen, verzoeken tot verkoop of schenkingen, en is bedoeld om loyaliteit, vertrouwen, of naamsbekendheid op te bouwen.

ons kantoor

NEEM NU CONTACT MET ONS OP

Contact

Start typing and press Enter to search