WEBSITE OPTIMALISATIE

Website Optimalisatie door Online Marketing Bureau

Het optimaliseren van uw website bestaat uit verschillende aspecten. Design speelt een belangrijke rol hierin, omdat bezoekers gemiddeld langer op een mooie website blijven dan op een website waar weinig aandacht getoond is aan het design.

Naast design is overtuigingskracht ook heel belangrijk. Wij schrijven teksten met overtuiging, waardoor potentiële klanten ook echte klanten worden.

webstie opt. pagina afbeelding

Design

Uw website is hét visitekaartje en marketinginstrument van uw bedrijf. Vandaar dat het belangrijk is dat uw website er op en top uit ziet. Door een goed design blijven bezoekers langer op uw website. Daarnaast is belangrijk dat uw website responsive is. Dit betekend dat de website zich aanpast aan het beeldscherm waarop het getoond wordt. Zo ziet de website er anders uit op een mobiele telefoon dan op een laptop.

Trends waar die wij veel terug zien komen tegenwoordig in de ontwerpen van websites zijn dat bezoekers meer moeten gaan scrollen en dat het design strakker en platter wordt.

Overtuigingskracht

Naast de belangrijke rol van uw design is overtuigingskracht een punt waar wij op letten bij de bouw of optimalisatie van een website. Wij zien graag dat uw potentiele klanten ook echte klanten worden. Wij kunnen daarom overtuigende teksten schrijven voor uw website, waardoor klanten sneller getriggerd worden om te kopen of zicht in te schrijven op uw website.

Content optimalisatie

Zo’n 97% van de Nederlanders maakt gebruik van Google als zoekmachine op hun computer, daarom werken wij graag met Google. Hierdoor kunnen wij de content op uw website zo optimaliseren dat u beter gevonden wordt. Dit is dus een onderdeel van zoekmachine optimalisatie en website optimalisatie. Hierbij letten wij bijvoorbeeld op hoe vaak de belangrijkste zoekwoorden van uw bedrijf terug komen op uw website en of de tekst de doelgroep wel aanspreekt. Hierdoor komt u een stuk hoger in de organische zoekresultaten van Google te staan.

Duidelijke navigatie

Door duidelijke navigatie op uw website zullen bezoekers sneller doorklikken en dus langer op uw website blijven. Zo is de belangrijkste plaats voor het hoofdmenu bovenaan de pagina in de header en als hier een submenu bij moet komen dan is de slimste plaats om dit neer te zetten in het midden aan de linker kant van de pagina. Daarnaast is het slim om een broodkruimel pad achter te laten op uw website, waardoor het voor de bezoeker gemakkelijker is om terug te gaan naar de gewenste pagina.

WILT U MET ONS AAN DE SLAG?

Contact

Start typing and press Enter to search